Fysik

Hjælp til fysik opgave

28. august 2016 af krølle15 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Spørgsmålet er vedhæftet

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. august 2016 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. august 2016 af peter lind

Der mangler olysninger om opstillingen i eksempel 9.4


Svar #3
28. august 2016 af krølle15 (Slettet)

Opstillingen er vist i den vedhæftede fil

Vedhæftet fil:Udklip2.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #4
28. august 2016 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #5
28. august 2016 af peter lind

Du skal erstatte kraften på newtonmeter med tyngdekraften på loddet samt de ændrede værdier for snoren


Svar #6
28. august 2016 af krølle15 (Slettet)

Når jeg indsætter det i formlen kommer det til at se således ud

vsnor=√50*0.45/0.0014=126.77

f=126.77/0.90=140.86 Hz

Resultatet virker ikke rigtigt... gør jeg noget forkert i mine udregninger?


Brugbart svar (0)

Svar #7
28. august 2016 af peter lind

Tyngdekraften på loddet er m*g hvor m er massen og g er tyngdeaccellerationen


Svar #8
28. august 2016 af krølle15 (Slettet)

hvordan findes g så i dette tilfælde? 


Brugbart svar (0)

Svar #9
28. august 2016 af peter lind

Det er tyngdeaccellerationen. Den kan du slå op i din bog eller en tabel. Dey er også en man møder så tidt at man kan huske den udenad. den er 9,82 m/s2


Skriv et svar til: Hjælp til fysik opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.