Matematik

Hvor meget vejer et telt?

29. august 2016 af tinemo (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hvordan regner man ud hvordan et telt vejer, når man har følgende mål..se velagt fil

Vær sød, hvis man kan finde ud af det, at forklare det sådan som man forstår det:-))

Vedhæftet fil: 4. Areal (F) - Telt.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. august 2016 af StoreNord

Du skal først beregne hvor mange kvadratmeter teltets bund er, og så gange det med den første pris.

Så skal du beregne hvor mange kvadratmeter resten af teltet er, og så gange det med den anden pris.

Til sidst skal du lægge dem sammen, og lægge 0,52 kg til.

Hver gavl består af en trekant med bredden 1,90 og højden 1,05-0,2; samt et rektangel på 1,90x0,20


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. august 2016 af StoreNord

Tagets skrå kant beregnes med Pythagoras      \sqrt{\left ( \frac{1,90}{2}) \right )^{2}+\left ( 1,90-0,20 \right )^{2}}


Svar #3
29. august 2016 af tinemo (Slettet)

Tak for hælpen, StoreNord:-)


Skriv et svar til: Hvor meget vejer et telt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.