Matematik

Differentialkvotienter

25. september 2016 af hjælpmodtages - Niveau: B-niveau

Hejsa 

Jeg har en aflevreing for, som jeg er gået lidt i stå med, så håber der er nogle der kan hjælpe ;) 

Bestem f'(1) i følgende tilfælde 

f1(x) = 4√x 

f2(x) = -0.5x0.5 · (-2x + 7)

f3(x) = (3√x-1)(x2-7x) 

f4(x) (2x2-x)/√x

Jeg er lidt i tvivl om hvordan man gør? Skal man bare differentiere og så sætte 1 ind på x'es plads? Håber der er nogle som vil hjælpe og evt komme med et bud på løsninger 


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. september 2016 af AMelev

Skal man bare differentiere og så sætte 1 ind på x'es plads? Nemlig!


Svar #2
25. september 2016 af hjælpmodtages

Lækkert! Er svaret til opgave 1 så 2? Og opgave 2 = -1,005


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. september 2016 af AMelev

Tjek vha. dit CAS-værktøj.


Skriv et svar til: Differentialkvotienter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.