Matematik

Logaritmefunktioner

16. januar 2017 af seriøs (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg forstår ikke overhovedet ikke denne opgave ?

Vedhæftet fil: Opgave 1.docx

Brugbart svar (1)

Svar #1
16. januar 2017 af peter lind

1. Indsæt den givne værdi i formlen og beregn

2, Løs ligningen 7 = 2*Log(E/E0)/3

3. Bergen ((R+1) -R)/R hvor du erstatterR med  formlen for R. Du kan evt bruge den for R = 5 hvis du finder det lettere


Svar #2
16. januar 2017 af seriøs (Slettet)

1. Jeg får det til -1,2 ? Det kan vel ikke passe ?


Brugbart svar (1)

Svar #3
17. januar 2017 af peter lind

Det gør jeg også


Svar #4
17. januar 2017 af seriøs (Slettet)

2. via solve får jeg det til     x = 1.995 

Jeg må gerne bruge hjælpemidler til, dvs. jeg kan udregne via solve ikke ?

Ellers kan jeg udregne det således:

7 = (2/3)log(E/104.8

Du skriver dog noget andet ? 


Brugbart svar (0)

Svar #5
17. januar 2017 af peter lind

Du kender ikke E, så du kan ikke direkte regne det ud. Du er nød til at bruge solve eller løse ligningen mere manuelt


Skriv et svar til: Logaritmefunktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.