Matematik

sprit bilister

22. januar 2017 af shain - Niveau: 10. klasse
opgaven handler om sprit bilister vedhæftet billede drejer sig om opgave 5.5 og 5.6

Er helt blank

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. januar 2017 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. januar 2017 af peter lind

Der mangler væsentlige dele i din fil.

Man kan ikke se hvordan promillen og bøden hænger sammen


Svar #3
23. januar 2017 af shain

bøde= udbetalt månedsløn * promille

Svar #4
23. januar 2017 af shain

håber det er bedre

Svar #5
23. januar 2017 af shain

ingen der kan hjælpe?

Svar #6
23. januar 2017 af shain

12000/2=6000?

Brugbart svar (0)

Svar #7
23. januar 2017 af peter lind

I ligningen i #4 kald månedslønnen x og indsæt  de givne promiller og bøde i ligningen i #4


Svar #8
24. januar 2017 af shain

12000= x*2 promille?

Svar #9
24. januar 2017 af shain

er det rigtig opstillet? så får jeg 6000?

Brugbart svar (0)

Svar #10
24. januar 2017 af peter lind

Hvor får du de 2 promille fra ?


Svar #11
24. januar 2017 af shain

Tænker der står Mettes promille er dobbelt så stor?

Skriv et svar til: sprit bilister

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.