Fysik

HJÆLP

15. februar 2017 af lokpæø (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, er der nogle som gerne vil hjælpe med denne opgave?
 

Skærmbillede 2017-02-15 kl. 13.24.45.png


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. februar 2017 af Moderatoren

Skriv ikke med STORE BOGSTAVER, det opfattes som råben.

Giv dit indlæg en sigende titel. På den måde er der større sandsynlighed for, at lektiehjælperne kan finde dit spørgsmål.

Beskriv så præcist som muligt hvad du har problemer med. Gør rede for hvad du ved, og hvad du ikke ved. På den måde undgår du, at lektiehjælperen bruger tid på at forklare ting, som du i forvejen er bekendt med. Dette illustrerer også, at du har tænkt over opgaven, hvilket ofte giver hurtigere og bedre svar.


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. februar 2017 af Jerslev

#0: Massemidtpunktet er defineret ud fra koordinaterne på de indgående partikler samt deres masser:

xc = (m1*x1 + m2*x2 + m3*x3)/(m1+m2+m3)

yc = ...

zc = ...

Det giver dig positionsvektoren som (xc,yc,zc), og hastighedsvektoren er da d/dt (xc,yc,zc).

- - -

mvh

Jerslev


Skriv et svar til: HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.