Matematik

Middelværdi og spredning

16. april 2017 af BendoNoel - Niveau: B-niveau

Jeg ved ikke hvad man skal gøre, men kan i ikke fortælle hvilke formler man skal bruge? 4.1 skal ikke laves

Vedhæftet fil: 2.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. april 2017 af SuneChr

For normalfordelingen gælder

\Phi (x)=\frac{1}{\sqrt{2\pi \sigma ^{2}}}\int_{-\infty }^{x}e^{-\frac{(u-\mu )^{2}}{2\sigma ^{2}}}\: \textup{d}u


Svar #2
16. april 2017 af BendoNoel

Når jeg sætter det ind i formlen giver det uendelighedstegn


Skriv et svar til: Middelværdi og spredning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.