Matematik

Hjælp til en vektor opgave: Projekt Trafiklys

21. september 2017 af Christian0141 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogle der kan hjælpe min gruppe og jeg med at løse opgave c, d, e og f?

Mange tak på forhånd

Vedhæftet fil: Projekt Trafiklys (1).pdf

Brugbart svar (1)

Svar #1
21. september 2017 af mathon

Opgaven går ud på

at opløse en vektor \small \overrightarrow{F} i to komposanter \small \overrightarrow{F_1} og \small \overrightarrow{F_2}, som danner vinklerne henholdsves \small \varphi _1 og \small \varphi _2 med \small \mathbf{{\color{Red} \overrightarrow{F}}}\!:

                                     \small \left |\overrightarrow{F_1} \right |=\frac{\sin(\varphi _2)}{\sin(\varphi _1+\varphi _2)}\cdot \left |\overrightarrow{F} \right |

                                     \small \small \left |\overrightarrow{F_2} \right |=\frac{\sin(\varphi _1)}{\sin(\varphi _1+\varphi _2)}\cdot \left |\overrightarrow{F} \right |


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. september 2017 af mathon

…som kan udledes under g).


Svar #3
21. september 2017 af Christian0141 (Slettet)

Mange tak for hjælpen!


Skriv et svar til: Hjælp til en vektor opgave: Projekt Trafiklys

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.