Matematik

Beregning af trekantens sider

23. september 2017 af 1stein (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej folkens, jeg har et spørgsmål her:

"I en trekant ABC er side C=7, Vinkel A= 35 grader, og arealet af trekanten = 15"

Bestem linje B

Bestem linje A

Bestem vinkel C


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. september 2017 af peter lind

Der er ingen grund til at oprette det samme spørgsmål 2 gange


Skriv et svar til: Beregning af trekantens sider

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.