Matematik

Hjælp til opgave mht. færdighed

24. september 2017 af Birkzz - Niveau: 7. klasse

Hej

Jeg er i tvivl om hvordan jeg regner denne opgave.

Kan I hjælpe? Hvordan gør man?

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. september 2017 af StoreNord

Lad længden være x. Så er volumen   10*10*x.

              1 cm³ vejer                                                     2,70

   10*10*x cm³ vejer                  100x*2,70                   270x

                                    270x=8100


Svar #2
25. september 2017 af Birkzz

Tak!

Hvad med de næste to opgaver? :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. september 2017 af StoreNord

1 cm³ vejer                                                     2,70

50*20*10\; cm^{3} vejer 2,70\; \frac{g}{cm^{3}} =2700\; gram 


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. september 2017 af StoreNord

#3

1 cm³ vejer                                                     2,70

50*20*10\; cm^{3} vejer 2,70\; \frac{g}{cm^{3}} =2700\; gram 


Undskyld. Jeg blev forstyrret. Det skal være:

1 cm³ vejer                                                     2,70

50*20*10\; cm^{3}\; vejer:\; \; \; \; \; \; \; \; \; 50*20*10\; cm^{3}* 2,70\; \frac{g}{cm^{3}}\; \; =\; \; \; \; 2700\; gram


Svar #5
25. september 2017 af Birkzz

Okay, du mener vel 27000 ?


Brugbart svar (0)

Svar #6
25. september 2017 af swpply (Slettet)

#5

Okay, du mener vel 27000 ?

Ja, det er 27000g eller 27kg.

Den sidste ogave skal du udregne

\frac{36000\,g}{60\,cm\cdot20\,cm\cdot10\,cm}


Skriv et svar til: Hjælp til opgave mht. færdighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.