Biologi

SRO

31. januar 2020 af Peter00005 - Niveau: B-niveau

Jeg har om salmonella, og der er et spørgsmål som lyder følgende

Der ønskes en redegørelse for hvordan fx. salmonellabakterier i maden kan forårsage madforgiftning. 

Jeg ved ikke helt, hvordan jeg skal svare på dette spørgsmål


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. februar 2020 af DrNielsen

Du skal redegøre for hvad der sker mellem at bakterien indtages i eksempelvis kontamineret kød, og til et menneske(eller dyr) bliver syg. Atlså; hvilke celler invaderes? er bakterien intracellulær? Producerer bakterien toksiner? Hvad er det bakterien gør, som gør værtsorganismen syg?

Hvis du har specifikke spørgsmål er du velkommen til at rette henvendelse her på tråden :-)


Svar #2
03. februar 2020 af Peter00005

Okay det giver mening, men hvad kan jeg fortælle til hvordan salmonella påvirker kroppen på kort og langt sigt


Skriv et svar til: SRO

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.