Matematik

Maximize funktion CAS

28. april 2021 af CodyGonzales - Niveau: C-niveau

Hej, er der en som kan hjælpe mig med hvordan man "maximizer" en funktion i CAS? evt wordmat?

Her er min opgave


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. april 2021 af janhaa

f ' (x) = (16/x2) - 2x = 0

2x3 = 16

x = 2

f(2) = 3


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. april 2021 af StoreNord

I Geogebra's tegneblok dkriver du :    Ekstremum(f, 0, 5)
på inputlinjen.


Skriv et svar til: Maximize funktion CAS

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.