Matematik

matematik generelt

04. maj 2021 af jasm1464 - Niveau: B-niveau

hej jeg sidder med denne opgave og hr lavet noget af den dog så kan jeg ikke finde ud af resten ( dem som er markereet gule er der nogen som kan hjælpe mig

Vedhæftet fil: mat 4.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. maj 2021 af AMelev

Opg. 2 C. Udvælg to punkter (x1,y1) og (x2,y2) og indsæt i formlerne a=\sqrt[x_2-x_1]{\frac{y_2}{y_1}} og b=\frac{y_2}{a^{x_2}} for en eksponentiel funktion y=b\cdot a^x

Opg. 3 A. Hvad står h(t) for? Er det den tilbagelagte vej (målt i m) efter t sek.? Men h er jo ikke en funktion af tiden, når der står, at enhederne på begge akser er km.
Jeg må blankt indrømme, at jeg ikke ved, hvad h egentlig skal beskrive.
Prøv at se, om du kan blive klogere via dette link.


Skriv et svar til: matematik generelt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.