Matematik

fuldstændig løsning

01. november 2021 af Nanna34 - Niveau: Universitet/Videregående

jeg har løst a og b men står lidt i c 

a)y(x)=Ae^7x+Be^-x

b) y(x)=e^7x-e^-x

c) e^x(Ae^7x+Be^-x)=2 .....?


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. november 2021 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. november 2021 af peter lind

Gang ex ind i venstre side. Kun et af leddene bliver en konstant


Svar #3
01. november 2021 af Nanna34

indtilvidere har jeg fået c til Ae^8x+B=2


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. november 2021 af peter lind

De er korrekt. Hvordan kan du så vælge A og B så funktionen er konstant 2?


Skriv et svar til: fuldstændig løsning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.