Biologi

Lambert-Beers lov

01. november 2022 af Holger123456 - Niveau: B-niveau

Jeg har et spørgsmål jeg har brug for hjælp til at løse - nogle der har et forslag?

Har sat et billede ind af opgaven.

Vedhæftet fil: Udklip 1i11.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. november 2022 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. november 2022 af mathon

                             \small \begin{array}{lllllll} A=\xi_{520\;\mathrm{nm}} \cdot \left ( 1\;\mathrm{cm} \right )\cdot c\\\\ 0.198=\xi_{520\;\mathrm{nm}} \cdot \left ( 1\;\mathrm{cm} \right )\cdot \left ( 2.0\;\mathrm{M} \right )\\\\ \xi_{520\;\mathrm{nm}}=\frac{0.198}{\left ( 1\;\mathrm{cm} \right )\cdot \left ( 2.0\;\mathrm{M} \right )}=0.099\;\mathrm{cm^{-1}\cdot \;\mathrm{M^{-1}}} \end{array}


Skriv et svar til: Lambert-Beers lov

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.