Matematik

Reducer og udregn

20. august 2023 af Mariapert - Niveau: C-niveau

Er det her korrekt besvaret?


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. august 2023 af ringstedLC

Nej. Husk regnearternes hieraki:

\begin{align*} -a^r &= -(a^r) \\ -2^2 &= -\bigl(2^2\bigr)=-4 \end{align*}

Her altså; potenser før fortegn!

Havde der stået:

\begin{align*} 2^{{\color{Red} -2}} &= \frac{1}{2^2}=\frac{1}{4} \end{align*}

var svaret korrekt.


Svar #2
20. august 2023 af Mariapert

Arh, jeg har blandet det sammen! Tak!

Skriv et svar til: Reducer og udregn

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.