Matematik

Spørgsmål ift. renteformel

31. oktober 2023 af hfstudentt - Niveau: C-niveau
når man skal udregne K_0 vha. wordmat - og man på forhånd kender både K_n, r og n, skal man så til sidst skrive, hvad n (terminaler) er, og derefter lig med.


Fx hvis n = 4, skal man så skrive
k_4= …..


Har vedhæftet billede, håber det giver mening!
Vedhæftet fil: IMG_0199.jpeg

Brugbart svar (0)

Svar #1
31. oktober 2023 af mathon

                                      \small K_0=K_5\cdot 1.035^{-5}


Svar #2
31. oktober 2023 af hfstudentt

Jeg mener, til slut, hvor der står k_0=50000, skal jeg da skrive k_5=50000 eller bare K_0=50000?

Brugbart svar (0)

Svar #3
31. oktober 2023 af SådanDa

´Du skal skrive det du har undersøgt og fundet ud af. I opgaven får du at vide at K5=59384,32 og du har så fundet frem til at K0=50000, så derfor skriver du: K0=50000.


Skriv et svar til: Spørgsmål ift. renteformel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.