Matematik

Løs ligning

07. december 2023 af Corlett - Niveau: C-niveau

-3^2-4·1·-4

Denne andengradsligning har givet mig problemer da nogle lommeregner får diskriminanten til 7 og andre 25
7 ville ikke give mening for så får jeg en masse kommatal når jeg skal finde x_1 og x_2 hvilket ikke virker rigtigt.


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. december 2023 af Moderatoren

Skriv dine beregninger ind, så kan man se, om du gør noget forkert


Svar #2
07. december 2023 af Corlett

Her har jeg regnet det ud

-3^2-4·1·-4

-3^2 = -9
4*1*-4 = -16

-9-(-16) = 7


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. december 2023 af mathon


Skriv et svar til: Løs ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.