Fysik

impulsændring

23. januar kl. 12:31 af Thoms1 - Niveau: A-niveau

Hej 

Er der nogle der kan hjælpe med at udled formel for impulsændring \Delta p=F*\Delta t


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. januar kl. 20:38 af ringstedLC

Brug:

\begin{align*} p &= m\cdot v\;,\;\left\{\begin{matrix} m=\frac{F}{a}\\ v=a\cdot t \end{matrix}\right. \end{align*}


Svar #2
24. januar kl. 09:18 af Thoms1

Er vi enige om, at når man forlængere stødets periode, bliver kraften mindre?

er det fordi, at impulsændring forbliver konstant eller hvordan?

har lidt svært ved at forstår det


Svar #3
24. januar kl. 13:24 af Thoms1

#2

Er vi enige om, at når man forlængere stødets periode, bliver kraften mindre?

er det fordi, at impulsændring forbliver konstant eller hvordan?

har lidt svært ved at forstår det

altså jeg mener hvad sker der med impulsændring


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. januar kl. 20:00 af ringstedLC

Hvis stødets periode Δt forlænges bliver impulsændringen Δp større.

Det er kraften F, der holdes konstant. Det ses ved, at der ikke er Δ på F.


Skriv et svar til: impulsændring

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.