Matematik

Hjælp til opgave

31. januar kl. 13:40 af Kingzen - Niveau: A-niveau

Hej,

Er der nogen der ved hvordan denne skal løses?

Har tegnet og tegnet i GeoGebra men opgaven giver ingen mening for mig.

Pfht!

Vedhæftet fil: Opgavetekst.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
31. januar kl. 13:54 af jl9


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. januar kl. 13:57 af jl9

Rektanglets to sidelængder er bredden (5-x) samt højden f(x)

Arealet af rektagnlet er de to sidelængder ganget sammen.


Svar #3
01. februar kl. 14:08 af Kingzen

Mange tak for svar.

Jeg synes fortsat ikke rigtigt opgaven giver mening desværre.


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. februar kl. 16:47 af jl9

\left ( 5-x \right ) \cdot f(x) = \left ( 5-x \right ) \cdot \left ( x^2 + 3 \right ) = ?


Skriv et svar til: Hjælp til opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.