Matematik

Vektorregning

31. januar kl. 14:55 af LittleKitty4 - Niveau: A-niveau

Jeg har fået denne opgave, og der er skrevet om den før herinde i 2021, men forstår ikke hvorfor intervalet i opgave c, er sat til [2,18]?

Hvorfor er det 18, når det er fra A til C?

https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=2000204


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. januar kl. 16:13 af peter lind

Det får jeg heller ikke er rigtigt. Der skal gælde for (x(t), y(t) = OA henholdsvis OC. Den første har løsningen t=0 som nedre grænse. Du kan selv regne efter for højre side = OC


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. januar kl. 17:43 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. januar kl. 17:43 af ringstedLC

c) Det fremgår af teksten, at grænserne er 0 ≤ t ≤ 1:

\begin{align*} \textup{L\ae ngde}\bigl(A\,,C\,\bigr)=\textup{L\ae ngde}\bigl(\vec{\,r}\,(0)\,,\vec{\,r}\,(1)\bigr) &= \int_{0}^{1}\!\sqrt{x\,'(t)^2+y\,'(t)^2}\,\mathrm{d}t=17.3 \end{align*}


Brugbart svar (0)

Svar #4
31. januar kl. 17:46 af ringstedLC

Belzier-kurven AC "rettet ud" til AC'

Vedhæftet fil:_0.png

Brugbart svar (0)

Svar #5
31. januar kl. 17:53 af ringstedLC

#0 For en anden gangs skyld; spørg endelig i den originale tråd.

https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=2000204

Dit indlæg ses uanset at tråden er lidt bedaget og det giver bedre overblik.


Brugbart svar (0)

Svar #6
04. april kl. 23:32 af Eksperimentalfysikeren

Normalt er parameteren i en Bezierkurve et tal i intervallet [0;1]. Jeg har endnu ikke set brugen af værdier udenfor dette interval. Det vile stride mod idéen i Bezierkurver.


Skriv et svar til: Vektorregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.