Matematik

Sandsynlighed

28. marts kl. 15:16 af Zephyrine - Niveau: C-niveau

"The names of 5 students from section A, 6 students from section B and 7 students from section C were selected. The age of all the 18 students was different. Again, one name was selected from them and it was found that it was of section B. What was the probability that it was the youngest student of the section B?"

Svaret er \frac{1}{6} 

Men hvorfor er det ikke 

\frac{6}{18} \cdot \frac{1}{6}=\frac{6}{108} = 5,5%

?


Brugbart svar (2)

Svar #1
28. marts kl. 16:06 af ringstedLC

Der gives en masse "fyld"-information som du skal sortere i.

Tip: "it was found that it was of section B.", - og der er hvormange elever...


Skriv et svar til: Sandsynlighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.