Matematik

Matematik hjælp:)

09. maj kl. 20:40 af Sarahmipmip - Niveau: A-niveau

Hej:) skal lave den her opgave i Maple, er der måske nogen der kan guide mig lidt igennem dem? opgave a er lavet, men jeg sidder lidt fast i b

tak på forhånd


Svar #1
09. maj kl. 20:41 af Sarahmipmip


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. maj kl. 21:52 af ringstedLC

b) Indsæt modellen fra a) i:

\begin{align*} m(t)=100 &= \frac{140}{1+f(t)}\;,\;0\leq t\leq 200 \\ 1+f(t) &= \frac{140}{100}\Rightarrow t=... \end{align*}


Skriv et svar til: Matematik hjælp:)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.