International økonomi

HJÆLP!

27. april 2011 af Mikkello (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Der foreligger følgende oplysninger for Danmark i et år

Bruttonationalprodukt i markedspriser 1.750
Import af varer og tjenester 916
Eksport af varer og tjenester 956
Løn, formueindkomst mv. netto til udlandet 34
Private forbrug 867
Private bruttoinvesteringer 349
Offentligt forbrug 463
Offentlige bruttoinvesteringer 31
Produktionsskatter netto 113
Forbrug af fast realkapital 62

1) Bruttonationalindkomsten
2) Bruttofaktorindkomsten

4) Samlede investeringer
5) Saldo på betalingsbalancens løbende poster. Vis at denne kan beregnes dels ud fra betalingerne med udlandet, dels ved opsparings-investeringsbalancen, og at begge metoder fører til samme resultat

Er der nogen af jer der kan hjælpe mig her? Er helt blank!
 


Svar #1
27. april 2011 af Mikkello (Slettet)

Tror at

1. BNI = BNP - 34 = 1750 - 34 = 1716 Mia. Kr.

2. BFI = BNP - 113 = 1637 Mia. Kr.


Skriv et svar til: HJÆLP!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.