International økonomi

Beregn varelager ultimo ud fra følgende forudsætninger:

18. september 2022 af Amalie1234324 - Niveau: C-niveau

Beregn varelager ultimo ud fra følgende forudsætninger:

Varelager primo = 1000

Varekøb = 500

Vareforbrug = 700

Nogen der ved noget?


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. september 2022 af Sveppalyf (Slettet)

Varelager primo + varekøb - vareforbrug = varelager ultimo

1000 + 500 - 700 = 800


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. september 2022 af ringstedLC

#0: "V.-lager pri." lagerets størrelse ved starten af et (nyt) år.

"V.-lager ult." er størrelsen ved afslutningen af et år.


Svar #3
20. september 2022 af Amalie1234324

Hvor fik du formlen fra? :) Har du en hjemmeside?


Brugbart svar (1)

Svar #4
20. september 2022 af Sveppalyf (Slettet)

Den hedder vist Lagerligningen. Der er en der omtaler den her:

https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1525808


Svar #5
20. september 2022 af Amalie1234324

Jamen, tak :)


Skriv et svar til: Beregn varelager ultimo ud fra følgende forudsætninger:

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.