Historie

Førstehåndstekst

03. maj 2011 af AnneDorthe28 (Slettet) - Niveau: A-niveau

 Er ved at skrive Dansk/Historie opgave, og er i tvivl om jeg har med en første/anden- håndstekst at gøre. 

http://danmarkshistorien.dk/leksikon-og-kilder/vis/materiale/lov-om-registreret-partnerskab-7-juni-1989/

Under linket findes den tekst jeg har med at gøre. 
  Det er udtalelsen fra justitsminister Erik Ninn-Hansen jeg arbejder med.

Håber der er nogen som vil hjælpe.
- På forhånd tak :)  


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. maj 2011 af over9000 (Slettet)

Hvis man oplever det selv (og skriver om det) = førstehåndskilde

hvis man hører/læser om historien fra en anden som oplevede det (og derefter skriver om det) = andenhånds

Hvis man hører/læser om historien fra en som har hørt/læst det fra en anden (og derefter skriver om det) = tredjehåndskilde.


Skriv et svar til: Førstehåndstekst

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.