Studiebolig

Lejlighed, KBH

08. juni 2011 af deessee (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej alle studerende!

Da jeg er forsent ude med kollegier, prøver jeg at få fat i en 1 eller 2 værelses lejlighed i København.. Men hvad er chancerne for at finde en?


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. juni 2011 af 08x09 (Slettet)

Det kommer an på hvad dine nuværende boligforhold er og hvor i landet du kommer fra. Hvis du kommer fra Sjælland eller Fyn og endnu ikke har skrevet dig op til en bolig, er chancerne meget små. Hvis kommer fra Jylland har du en lidt bedre chance, og hvis du har et opsagt lejemål skulle der også være en ok chance. Men jeg er selv ny på leje-boligmarkedet, så det kan være jeg tager fejl :)

Dine bedste chancer er muligvis at leje en bolig eller et værelse af private - der skal du bare være hurtig på de forskellige boligsider og evt. dba, men det kan godt være ret dyrt ift. hvad du får for pengene... Ellers kan du også finde nogen at dele en bolig med.

Jeg hænger lige på på tråden i tilfælde af, at der skulle komme nogle gode råd :)


Brugbart svar (1)

Svar #2
17. juni 2011 af Dulugtergrimt

Det er aldrig for sent ude med kollegier. Lejligheder på 2 værelser kan du ikke betale for din SU, medmindre du også har en rig onkel til at bakke dig op økonomisk.

Findbolig.nu og skriv dig op til samtlige kollegier i Københavnsområdet, så skal der nok være et eller andet der dukker op. Det bliver ikke i centrum af København, men det bliver i det mindste til at bo i.


Brugbart svar (1)

Svar #3
12. januar 2012 af nimar (Slettet)

Slettet

Skriv et svar til: Lejlighed, KBH

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.