Studieretningsprojekt/-opgave (SRP/SRO)

SRP - Nanotek??

20. september 2011 af ewok13 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Er nu kommet til det tidspunkt, hvor jeg skal til at vælge et emne til mit studieretningsprojekt.

Fag som Fysik og Matematik er nok de mest interessante jeg har at vælge imellem, og nok også de 2 jeg helst vil arbejde med.

Har dog også fag som: Dansk, Info-tek og Kemi.

Mit primære fokus lå på at jeg ville have noget om nano-teknologi, dog efter hvad jeg har kunne finde ud af, er selve sværhedsgraden ret stor, eftersom jeg jo går på HTX og det meste jeg har kunne finde er til uni.

Håber på i kan hjælpe mig lidt i gang med emne valget :D


Brugbart svar (1)

Svar #1
20. september 2011 af Pettson

Jeg har brugt bibliotek.dk til at lave en enmesøgning på emnet nanoteknologi og har begrænset den til materialer på dansk. Derefter har jeg opdelt den i tre materialetyper:

* bøger - faglitteratur
* avisartikler
* tidsskriftartikler

Prøv at kigge søgningerne igennem for at se, om der er brugbart materiale. Nyeste materiale vises som default øverst.

Avisartiklerne kan evt. bruges til at finde argumenter for og imod ...

Blandt tidsskriftartiklerne blev jeg opmærksom på tidsskriftet Aktuel naturvidenskab, der ud fra beskrivelsen på hjemmesiden virker seriøst og i hvert fald skulle passe til dit niveau:
"Aktuel Naturvidenskab er et landsdækkende tidsskrift med nyheder og baggrund fra den naturvidenskabelige verden. Aktuel Naturvidenskab har til formål at synliggøre naturvidenskab i det danske samfund. Bladet udgives i et samarbejde mellem 10 danske forskningsinstitutioner.
Artiklerne er primært skrevet af fagfolk og henvender sig til læsere med en bred interesse for naturvidenskab. Det faglige niveau svarer til en "studentereksamen"."
Du kan evt. prøve selv at lave søgninger direkte på Aktuel naturvidenskabs hjemmeside - på nanoteknologi eller på andre emner, du måtte overveje til dit projekt.


Skriv et svar til: SRP - Nanotek??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.