Studieretningsprojekt/-opgave (SRP/SRO)

Hjælp til kryptering med RSA!!!

09. december 2011 af dinfarf (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej alle sammen.

Kan det være rigtigt at jeg har fået d = 13, når p = 5, q = 7, fi(n) = 24 og e = 11???

og er der nogen der kan hjælpe mig med at kryptere ordet ENIGMA

på forhånd tak. 


Brugbart svar (2)

Svar #1
09. december 2011 af Lullleh (Slettet)

Kryptere ordet enigma vha. monoalfabetisk substitution eller polyalfabetisk substitution? 
Skriver også SRP og har samme emne :)


Svar #2
10. december 2011 af dinfarf (Slettet)

Jeg skal bruge RSA-metoden til at kryptere ordet enigma :)

Brugbart svar (2)

Svar #3
11. december 2011 af Lullleh (Slettet)

Nåår det kan jeg desværre ikke hjælpe med, da jeg skriver om Enigma og ikke RSA-systemet :) Held og lykke


Skriv et svar til: Hjælp til kryptering med RSA!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.