Studieretningsprojekt/-opgave (SRP/SRO)

Niveaukurve - lineær programmering

18. december 2011 af soyafisk (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej alle.

Jeg har et projekt om lineær programmering og simplex metoden, og der skal jeg gøre rede for hvad der forstås ved niveaukurve. Men jeg er ikke sikker på jeg ved hvad det er, da jeg ikke kan se hvor jeg skal bruge den i simplex metoden?

På forhånd tak


Brugbart svar (2)

Svar #1
18. december 2011 af peter lind

Du skal have en funktion f(x) af flere variable eller af en vektor om du vil Så vil en niveaukurve være de værdier af x for hvilket det gælder f(x) =k, hvor k er et eller andet valgt k. Eks. f(x) = 2x1 -2x2 niveaukurven for k = 10 være linjen 2x1-3x2=10


Skriv et svar til: Niveaukurve - lineær programmering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.