Studieretningsprojekt/-opgave (SRP/SRO)

Afsætningsfunktion

06. februar 2012 af kasper3660 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg sidder med SRP (mat A og VØ A).

Mit emne er knap kapacitet.

Jeg skal finde den optimale dækningsbidrag ud fra to produkter.

oplysninger om produkt 1

- Fast salgspris på 11.500

- Variable omkostninger på 4.900

- 30 min at bygge.

- Køber kræver min 45

oplysninger om produkt 2

- Fast salgspris på 9.000

- Variable omkostninger på 3.720

- 15 min at bygge.

- Køber kræver min 40

Der er en begrænsning på en medarbejder. Han kan arbejde i 22 dage i 7,5 time. (22*7,5=165) altså en begrænsning på 165 timer.

Nogen som kunne hjælpe mig med at finde afsætningsfunktion for produkt 1 og 2.

Mit gæt er:

p1=11.500x hvor x>=45

p2=9.000x hvor x>=40

På forhånd tak.


Skriv et svar til: Afsætningsfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.