Historie

Fromhedsliv?

19. maj 2012 af MartinYThienNguyen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogen der kan give en defintion på Fromhedsliv?

Ordet dukker op i denne sætning her:

Kalkmalerierne i vore kirker er også et godt udtryk for dette. De afspejler de skiftende strømninger i tidens fromhedsliv og belyser dens hekse forestilling.


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. maj 2012 af mathon

from = gudfrygtig = frygt for ikke at leve sit liv som Gud har befalet det.

fromhedsliv = livet i overensstemmelse med ens fromhed

 


Svar #2
19. maj 2012 af MartinYThienNguyen (Slettet)

Okay. Tak :-)


Skriv et svar til: Fromhedsliv?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.