Studieretningsprojekt/-opgave (SRP/SRO)

Ordforklaring.

29. maj 2012 af ohio12 (Slettet)

Hej derude, 
Er der nogle af jer, som kn forklare mig hvad " det marine pelagiske

miljø" betyder ?


Brugbart svar (1)

Svar #1
29. maj 2012 af mathon

marint hav = kystnært hav

pelagisk hav = dybhavet

      

det marine (og) pelagiske miljø = havmiljøet under ét

 

Pelagisk flora og fauna (miljø) er planter og dyr, der lever i åbent vand og ikke på bunden eller i kystfarvande.

Marin flora og fauna (miljø) er planter og dyr, der lever på bunden eller i kystfarvande


Svar #2
29. maj 2012 af ohio12 (Slettet)

Okay mange tak :) Det hjalp mig rigtig meget !


Skriv et svar til: Ordforklaring.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.