International økonomi

BNP+M=C+I+X - årsager til ændringer

01. juni 2012 af racervang (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej alle :)

Har fået stillet dette spørgsmål i en opgave og kan ikke helt se hvilke ændringer der skulle komme ud fra udregningen:

b. Ud fra forsyningsbalancen: BNP+M=C+I+X, bedes du analysere årsagerne til ændringerne i væksten – altså hvor kommer vækstbidragene fra? 

 

Vi snakker dansk økonomi!

De spørgsmål jeg skal besvare er vedhæftet i et dokument :) 

På forhånd tak! :D

Vedhæftet fil: IØ oplæg.docx

Brugbart svar (1)

Svar #1
21. juni 2012 af 123driu (Slettet)

Du skal vel analysere ud fra bilagene (har ikke selv læst dem) om øget eksport, investeringer eller privatforbrug har påvirket væksten positivt eller negativt.  


Skriv et svar til: BNP+M=C+I+X - årsager til ændringer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.