Spansk

Hjælp til oversættelse af spansk

20. juni 2012 af Zero20 - Niveau: A-niveau

Hej alle! Har en sætning som ikke rigtig gir mening for mig når jeg bare slår orderne op i ordbogen. SÅ jeg har på en fornemmelsen at sammentrækningen betyder noget andet som jeg ikke kommer til at kunne forstå. HÅBER at der en eller anden venlig og klog sjæl som kan hjælpe :) 

 

" Años más tarde, la policia dio con ella en un exclusivo restaurante de comida tailandesa de Ciudad de México, donde se hizo teñir el cabello de negro azabache y acudía a dos negocios de manicuras en el exclusivo barrio de Polanco, frecuentados por celebridades." 

 

Nogen som kan oversætte dette??

 

 


Brugbart svar (2)

Svar #1
20. juni 2012 af profe

Flere år senere, fandt politiet hende i en eksklusiv thailandsk restaurant i Ciudad de Mexico, hvor hun fik farvet sit hår sort og hun var ved 2 håndplejnings forretninger i det eksklusive kvarter kaldt Polanco, hvor mange kendte befinder sig.


Svar #2
20. juni 2012 af Zero20

Mange mange tak!! :o) 


Brugbart svar (1)

Svar #3
20. juni 2012 af profe

så lidt du!

 


Svar #4
20. juni 2012 af Zero20

Kan man muligvis også få hjælp til denne - uden at være til alt for meget besvær? :)

 

- Las autoridades dicen que Avila Beltrán llegó a ser jefe de " relaciones públicas" del cártel de Sinaloa y que en esa función supervisaba el traslado de cocaína desde Columbua. Nuna una mujer habia llegado tan alto en la estructuva del narcotráfico. 


Skriv et svar til: Hjælp til oversættelse af spansk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.