Spansk

la lengua de las mariposas-manuel rivas

13. september 2005 af jope55 (Slettet)
nogle der har læst novellen??? jeg forstår ikke hvem det er der er en atheist? og hvorfor brænder moren papirene om faren... forstår ligesom ikke pointen i historien????
håber nogle vil hjælpe?

jope

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. september 2005 af lorenzen (Slettet)

Hejsa..
Håber på lidt hjælp her.

Jeg har det nedstående spansk oversættelse for til imorgen. Men er lidt i tivil om det er korrekt!

Hvad syntes i?

1.
I Figueras er der et museum. =
En Figueras hay un el museo

2.
Der er en psykolog på museet
= Hay un psicólogo en el museo

3.
Ifølge psykologerne er Dalí hysteriker = Según psicólogos es Dalí histérico

4.
Dalí: jeg er ikke hysteriker
= Dali´: Es no de hystérico

5.
Er du et geni?
= Y tú genió?


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. september 2005 af MeWannaGoBoom (Slettet)

#0 http://www.imdb.com/title/tt0188030/
I det mindste står den amerikanske titel, så det skulle være muligt at finde et fyldigt referat med google, som kan hjælpe på forståelsen :)

#1 Den skulle have været oprettet som selvstændig tråd..


Brugbart svar (1)

Svar #3
13. september 2005 af Duffy

1.
I Figueras er der et museum. =
En Figueras hay un museo (Uden artikel)

2.
Der er en psykolog på museet
= Hay un psicólogo en el museo

3.
Ifølge psykologerne er Dalí hysteriker =
Según LOS psicólogos es Dalí histérico

4.
Dalí: “jeg er ikke hysteriker ”
= DALÍ: “NO SOY UN HISTÉRICO”

5.
Er du et geni?
= ¿ERES UN GENIO?



Duffy

Brugbart svar (0)

Svar #4
13. september 2005 af Duffy

Sinopsis:

La lengua de las mariposas.

Comienzos de 1936. En un pequeño pueblo gallego, Moncho, un niño de ocho años, se va a incorporar a la escuela. Tiene miedo. Ha oído decir que los maestros pegan. Don Gregorio en persona, el maestro que no pega, tendrá que ir a buscarlo a su casa. Don Gregorio inculca a sus alumnos conocimientos tan medulares como poco académicos: el origen americano de las patatas o que las lenguas de las mariposas tienen forma de espiral. Con la llegada de la primavera, Don Gregorio saca las clases al campo. El 18 de julio todo se romperá y los valores y principios inculcados quedarán relegados.


Duffy

Skriv et svar til: la lengua de las mariposas-manuel rivas

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.