Studieretningsprojekt/-opgave (SRP/SRO)

Leibniz Differentialer

11. december 2012 af GunnarNielsen (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvordan kan jeg vha. leibniz regneregler for differentialer til at finde dy/dx for kurvene givet ved:

 

a) y = ax+b

b) y = x^2

Jeg ved han har nogle regneregler der hedder produktreglen : d(x·y) = x·dy + y ·dx og kvotiensreglen:

d(y/x) = x·dy-y·dx / x2

Problemet er bare hvordan bruger jeg de her regler.. nogle der vil hjælpe mig?


Skriv et svar til: Leibniz Differentialer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.