IT

databaser HASTER!

12. december 2012 af johs5 (Slettet) - Niveau: B-niveau

er der nogen der kan hjælpe med opg. 3 i denne aflevering?

Vedhæftet fil: DBAFLOPG.pdf

Brugbart svar (1)

Svar #1
13. december 2012 af NeFaX (Slettet)

A)

Så vi vil gerne udtrakke antal og dato:

SELECT Antal, Dato

Det skal være fra tabellen observationer:

FROM observationer

Nu opstiller vi all vores condition:

WHERE Art='solsort' AND Sted='Vendsyssel'

Nu mangler vi at den skal sorteres efter Dato

ORDER BY Dato

Herefter sætter vi det hele sammen til:

SELECT Antal, Dato FROM test.observationer WHERE Art='solsort' AND Sted='Vendsyssel' ORDER BY Dato

B)

Prøv selv, skal nok hjælpe hvis det går helt galt.

C)

observationer JOIN fugle ON observationer.Art=fugle.Art Laver en ny tabel hvor der er tilføjet en kollonne, der fortæller farven, alt efter hvilken fugl det er. 
Se selv om du så kan finde ud af hvad den trækker ud.


Svar #2
14. december 2012 af johs5 (Slettet)

tak :-) har godt nok afleveret opgaven, men det kan garanteret bruges senere:-D


Skriv et svar til: databaser HASTER!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.