Studieretningsprojekt/-opgave (SRP/SRO)

Fra Michaelis-menten-ligning til Lineweaver-burk plot

18. december 2012 af SofieJepsen (Slettet)

Hej :-)
Er der nogle som kan hjælpe mig med udledningen af ligning for linjen i et Linewaever-burk plot??

Jeg ved man får den ved omskrivning af Michaelis-Menten-ligningen : V0= (Vmax*[S])/(KM+[S] )

og jeg ved den skal ende med at se således ud :   1/V0 =KM/Vmax *1/[S] +1/Vmax

men hvordan kommer man fra det ene til det andet??
 

Håber der er nogle der kan hjælpe mig, og hurtigt tak!


Brugbart svar (2)

Svar #1
18. december 2012 af Singlefyren (Slettet)

V0     = (Vmax*[S]) / (KM+[S])   =>

1/V0  =  (KM+S) / (Vmax*S)      =>

1/V0  =  KM/(Vmax*S) + S/(Vmax*S)   =>

1/V0  =  KM/Vmax * 1/S + (S/S)/Vmax


Brugbart svar (2)

Svar #2
18. december 2012 af peter lind

a= b/c+d) <=> 1/a = (c+d)/b = c/b+d/b


Svar #3
18. december 2012 af SofieJepsen (Slettet)

Mange tusinde tak!


Skriv et svar til: Fra Michaelis-menten-ligning til Lineweaver-burk plot

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.