Spansk

spansk tekst

07. marts 2013 af hejmedje (Slettet) - Niveau: A-niveau

Drenge mærker også presset. De skal være trænede og have en markeret krop. Mange unge drenge begynder derfor at bruge meget tid i træningscenteret. Nogle er også begyndt at indtage andre hjælpemidler som f.eks. proteinpulver osv. Disse ting, kan være utrolig farlige, hvis det ikke er godkendte mærker, eller hvis man ikke tager det i de angivede doser.

Los niños también están sintiendo la presión. Ellos deben estar capacitados y tener un cuerpo marcado. Muchos jóvenes comienzan por lo tanto, pasar mucho tiempo en el gimnasio. Algunos también han comenzado a adoptar otros medios, como. proteína en polvo, etc Estas cosas pueden ser muy peligrosas si no se aprueba marcas, o si no se lo toman en las dosis indicadas.


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. marts 2013 af jbmm (Slettet)

Los niños también (están sintiendo) sienten la presión. Ellos deben estar capacitados/entrenados y tener un cuerpo marcado. Por lo tanto Muchos jóvenes comienzan por lo tanto, a pasar mucho tiempo en el gimnasio. Algunos también han comenzado a adoptar otros medios, como. proteína en polvo, etc Estas cosas pueden ser muy peligrosas si no se aprueba son marcas aprobadas, o si no se lo toman toma en las dosis indicadas.

man tager det = det tages = se toma (eller i aktiv: lo toman (uden "se")=de tager det)


Skriv et svar til: spansk tekst

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.