IT

programmering

20. marts 2013 af johs5 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej. Ved godt man burde v;re en haj til informationsteknologi når man har faget, men det er jeg ikke. Så hvis der er nogen der gidder at hjælpe mig med disse opgaver, vil jeg blive glad

Vedhæftet fil: PROGAFL.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. maj 2013 af umolich

Er spørgsmålet stadig aktuelt?

Selvom jeg ikke kender sproget, ser det rimelig simpelt ud. Svaret på Opgave 1b må være:

85 > 35 => $a = 85 - 35 = 50

50 > 35 => $a = 50 - 35 = 15

15 < 35 => $b = 35 - 15 = 20

15 < 20 => $b = 20 - 15 = 5

15 > 5 => $a = 15 - 5 = 10

10 > 5 => $a = 10 - 5 = 5

5 = 5 =>

returværdi: $a = 5


Svar #2
09. maj 2013 af johs5 (Slettet)

jeg har afleveret opgaven. Jeg fik dog samme resultat


Skriv et svar til: programmering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.