Teknologi

Udvikling af programmer

24. marts 2013 af Venerbet (Slettet)

Kære Alle

 

Mit navn er Alexander Vener, og jeg står bag virksomheden AWOP, hvis mål er at udvikle små desktop programmer til studerende. Programmerne skal udvikles på baggrund de studerendes behov i de enkelte fag, et eksempel på dette kunne være et program som kunne tegne trekanter når målene på disse var givet, eller et add-in til excel som kan bruges til at bestemme forskellige variable i fag som erhversøkonomi, matematik, fysik, og lignende.

Grunden til, at jeg skriver herinde er for at høre hvilke programmer i mangler i jeres hverdag som studerende, samt hvor meget i ville være villige til at betale for et sådanne programmer ?

Håber i vil hjælpe.

 

Mvh.

Alexander Vener


Brugbart svar (1)

Svar #1
24. marts 2013 af Mirob (Slettet)

Jeg studerer erhvervsøkonomi på 6. semester, og i mit uddannelsesforløb har vi flere gange haft brug for at kunne tegne koordinatsystemer, og så efterfølgende kunne sætte rette linjer eller buede linjer på. Jeg ved godt man fx kan bruge TI-interactive eller lign til at tegne koordinatsystemer, men der skal som regel være tal på, og tit har vi lavet teoretiske opgaver,  hvor værdier ikke er et behov. Det drejede sig bl.a. om mikro og makroøkonomi. Der kunne jeg godt have brugt et word/one note addin, til at klare sådanne opgaver.

Jeg har vedhæftet et eksempel på elementer vi har haft behov for at tegne, og som er ret besværlige at lave i paint.

Havde jeg kunnet finde et sådan en addin, så havde jeg gerne betalt 30 kroner for det.

Vedhæftet fil:koordinatsystem.jpg

Skriv et svar til: Udvikling af programmer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.