Teknologi

vekselstrøm

18. maj 2020 af LasseSvendsen (Slettet) - Niveau: A-niveau

en sinusformet vekselspænding opnår 4,8 ms 17,0V hvilket er halvdelen af maksimalværdien..

beregn frekvensen..??

beregn effektværdien på spændingen..??


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. maj 2020 af mathon

                                \begin{array}{lllll}& \textup{perioden er }&8\cdot \left ( 4.8\,ms \right )=0.0384\;s\\\\& \textup{frekvens:}&f=\frac{1}{T}=\frac{1}{0.0384\;s}\\\\& \textup{effektive\ae rdi:}&U_{eff}=\frac{\sqrt{2}}{2}\cdot \left ( 2\cdot (17.0\;V) \right ) \end{array}


Skriv et svar til: vekselstrøm

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.