Spansk

Spansk flertal substantiver

21. august 2013 af janniheiberg (Slettet) - Niveau: A-niveau
Hej
Jeg har lige et spørgsmål til en sætning, og håber nogle vil rette den.

Jeg beundrer malerne - me admirar pintores


For mig lyder det helt mærkeligt, men jeg forstår ikke hvordan jeg ellers skal skrive substantivet.


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. august 2013 af jbmm (Slettet)

jeg beundrer malerne = admiro a los pintores

verbet 'admirar' skal bøjes i 1. person (=jeg)
substantivet 'malerne' har du jo allerede bøjet i flertal (=los pintores)


Svar #2
21. august 2013 af janniheiberg (Slettet)

Mange tak! Men hvordan kan det være, at det skal bøjes? Og skal verberne altid bøjes, når det er flertal? Lærer det aldrig.

Brugbart svar (0)

Svar #3
21. august 2013 af jbmm (Slettet)

Ja, det lyder ikke som om du har meget  forstand på spansk/dansk grammatik.
Nej verber og substantiver har ikke noget med hinanden at gøre og skal derfor også bøjes uafhængigt af hinanden.
Du er nødt til at lære noget mere alm. grammatik, ellers får du mange problemer i fremtiden.


Svar #4
21. august 2013 af janniheiberg (Slettet)

Mange tak. Ja, jeg er efterhånden blevet klar over, at jeg nok er sakket lidt bagud i faget, desværre.

Skriv et svar til: Spansk flertal substantiver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.