IT

Netbeans 7.3.1 hjælp

19. september 2013 af kev22 (Slettet)

Hej alle derude.

Er igang med at lære at kode hjemmeside, så bruger Netbeans.

Mit problem er at jeg skal oprette en CSS fil, men kan ikke finde den under "file" = "new file"

Skal bruge den til at lave Hoved div, Top div, Menu div og indhold div.....

Ville være glad hvis i kunne hjælpe :)

kh Kev


Svar #1
19. september 2013 af kev22 (Slettet)

Hej igen..

Ville bare sige jeg har fundet den. Den hedder: CascadeStyleSheet = CSS

C=Cascade

S=Style

S=Sheet

haha hvorfor fandt jeg den ikke noget før, hæhæhæ


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. september 2013 af ChristianSchou (Slettet)

Hejsa. Nu ved jeg ikke hvor "glad" du er blevet for Netbeans, men der findes et super alternativ (gratis) som hedder HTML-Kit det kommer selv med forslag og der er mange funktioner bygget ind i det. Selv bruger jeg Adobe DreamWeaver, men det er til de mere erfarne folk. Så kig på det kan fidnes her: http://www.htmlkit.com/download/next/?download292=1&thankyou=1

Hvis du har brug for hjælp til noget med din hjemmeside eller andet så sig til. Jeg hjælper dig gerne :-)


Svar #3
26. september 2013 af kev22 (Slettet)

Tror jeg holder mig til netbeans lige pt :)

Kunne godt bruge lidt hjælp til opbygning af sider.. 


Brugbart svar (1)

Svar #4
04. oktober 2013 af ChristianSchou (Slettet)

Hej Kev jeg håber ikke du synes ddet er for kompliceret, men dette jeg har smækket sammen til dig her, det indeholder også lidt javascript. Så der er lidt billede slider med også, jeg har lavet overskrifter forskellige steder inde i HTML koden, samt tilføjet nogle sider som du kan kopiere og modificere alt du skal gøre er bare at søre for din link menu inde i HTML teksten den er den samme på alle sider! Held og lykke med det, hvis du går det igennem så lærer du helt sikkert noget af det!

Mvh.

Christian Schou

Vedhæftet fil:Kevs nyheder.zip

Skriv et svar til: Netbeans 7.3.1 hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.