Historie

SSO

16. januar 2014 af Ninna25 (Slettet) - Niveau: B-niveau
Hej

Ved ikke om man kan skrive her, men jeg vil lige høre om hvornår det er en god ide at starte med at skrive sso, altså ind den skrive ugen starter man har jo ide om hvad man skal skrive om selvom man ikke ved hvordan opgaveformulering skal være.? Eller skal man kun læse op til den tid?


Håber i kan hjælpe.

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. januar 2014 af Cerebrum (Slettet)

Hej Ninna. Hvis man spørger læren, så vil vedkommende sige at du ikke må skrive noget som helst inden skriveugen, men kun læse. Men i realiteten kan ingen holde dig fra ikke at gør det.
Jeg startede selv omkring 4 dage før, da jeg var nogenlunde sikker på mit område for emnet. Jeg tror ikke jeg vil have nået alt hvis jeg ikke startede lidt før. Men det er mig og vi er meget forskellig:) så det er op til den enkelte person hvordan han hun føler kan nå i løbet af denne uge.
Held og lykke.

Svar #2
16. januar 2014 af Ninna25 (Slettet)

Tak skal du have. Jeg tror heller ikke jeg kan nå det med en uge så jeg skal også starte føre.

Brugbart svar (0)

Svar #3
18. januar 2014 af Cerebrum (Slettet)

Et godt råd til dig. Brug den kritik du har fået af din historieopgave fra 1. år. De er guld værd.
Prøv yderligere at bruge godt med fodnoter og henvisninger. Det viser at du har læst og fået indhentet en masse viden. ikke noget med skrive tilfældige sider på bøger i din opgave. Nogen går så langt at de tjekker efter hver henvisning.
I skriveugen, vil det være en fordel at aflyse alle sine fester, aftaler og lign. Selv undgå din tlf og herunder facebook. Det meget vigtigt at være fokuseret og ikke være forstyret af alt andet end opgaven. Tænk at dette er en eksamensopgave. Karakteren vil stå på dit eksamensbevis. Det dig og kun dig som kan gøre indflydelse på din karakter.

Når du når halvvejs, så læg opgaven til side og tilbage efter noget tid og læse den igennem. Du vil på denne måde se med mere kritiske øjne og rette evt fejl. Lade evt din ven, forældre eller naboen læse den.

God fornøjelse :)

Svar #4
06. februar 2014 af Ninna25 (Slettet)

Cerebrum tak for den gode råde... selve opgaven blev kort da tiden gik stærk, så jeg håber ikke det trækker ned.

forsat en god aften


Skriv et svar til: SSO

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.