Spansk

lille spørgsmål

17. februar 2014 af ryaan (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvad udtrykker ”tener que” + ”estar + gerundium” og giv eksempler? er blank


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. februar 2014 af jbmm (Slettet)

tener que + infinitiv = har at (engelsk: have to) = skal (nødvendigvis)
tiene que comer la comida (han skal spise maden (med tryk på 'skal'))

estar + gerundium betegner dansk "stå/sidde/ligge og" eller "være ved at"
está comiendo = han sidder og spiser, han er ved at spise (engelsk: he is eating)


Skriv et svar til: lille spørgsmål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.