Teknologi

PC fra Aldi ?

03. januar 2006 af Tissi (Slettet)
Goddag Studi'er.

Jeg har et enkelt spørgsmål til jer intelligente nørder, der har tjek på det med computere. Jeg skal til at købe en computer - og gud hvor er det svært! Markedet vrimler jo med alverdens PC'er.

Men så kiggede jeg tilfældigvis i Aldi-avisen og fandt denne computer: http://aldi.dk/OFFER_DK/OFFER_01/OFF01.HTM

Jeg har nemlig kun hørt godt om al teknologi fra Aldi fra andre købere.
Men er den god? Jeg skal hovedsageligt bruge min computer til at skrive opgaver på, surfe på nettet og spille spil. Og så må den også meget gerne kunne lidt af hvert (DVD-drev etc.) - og skal den selvfølgelig heller ikke være alt for dyr, men i prisklasse som overstående.

Mvh.
Tissi

Brugbart svar (2)

Svar #1
03. januar 2006 af Waterhouse (Slettet)

Jeg kan ikke sige noget generelt om den, men bemærk at grafikkortet er med Shared RAM - altså har den ikke sine egne, men bruger nogle af de 512 der i forvejen sidder i computeren. Det er noget værre hø, især når det ser ud til der ikke kan sættes mere RAM i.

Brugbart svar (2)

Svar #2
03. januar 2006 af IBM (Slettet)

Glem alt om discount-bærbare; hvis den går i stykker, hvilket den sikkert gør, har du problemer. Her er computeren til dig:

http://www.laptops.dk/product_info.php?products_id=596&osCsid=8c3fef44576792ca0e59debb53beec1b

Den er billig, kraftig og frem for alt: af fremragende kvalitet. Og bemærk: 3 års garanti! Husk at købe den med trådløs netværk.

Brugbart svar (2)

Svar #3
03. januar 2006 af Peden (Slettet)

Præcis, IBM det er bare kram!
Har haft min i to år nu og der har ikke været problemer overhovedet, har ikke skulle formattere eller andet snask, det virker bare :)

Brugbart svar (2)

Svar #4
03. januar 2006 af IBM (Slettet)

Helt enig! Ingen slinger i valsen hos IBM. Har også haft min i to år nu, og eneste problem har været en defekt strømforsyning. Intet problem. Service-Gruppen, IBM's samarbejdspartnere i DK, fremsendte efter at jeg havde oplyst type- og serienummeret på computeren fluks en ny! Det er service, det er kvalitet! IBM gør det let at vælge computer...

Brugbart svar (2)

Svar #5
03. januar 2006 af TheKo (Slettet)

#0: Skal du bruge en bærbar eller en stationær?


Brugbart svar (2)

Svar #6
03. januar 2006 af Dominik Hasek (Slettet)

#0:
Først: TheKos spørgsmål er nok godt at få besvaret inden vi går videre!

Såfremt der er tale om en stationær computer, vil det allerbedste nok være hvis du kender en som har forstand på hardware til computere og som er lidt fiks på fingrene, og så få ham/hende til at bygge en computer for dig, hvor du så køber de enkelte komponenter hver for sig. På den måde får du lige netop den computer, som du gerne vil have, og det er som oftest også nemmere at regulere prisen på denne måde.

Brugbart svar (2)

Svar #7
03. januar 2006 af IBM (Slettet)

#8: Alle andre Pentium-processorer er også fine...

Brugbart svar (2)

Svar #8
03. januar 2006 af TheKo (Slettet)

#8:

Hvis det er en bærbar #0 skal bruge, er Pentium M bedre!

Til en stationær kan man vist ikke købe andre pentium-processorer end Pentium 4. Intel Centrino er noget skidt, ja, men det er da helt fint at købe AMD!?

Svar #9
05. januar 2006 af Tissi (Slettet)

#5
Ja, det netop lige dét - jeg ved ikke om det skal være en bærbar eller en stationær. Der er jo både fordele og ulemper ved begge, bl.a. hvis man skal have en solid bærbar, kan det jo løbe op i en del flere penge end hvis man køber en stationær.

Til dels hælder jeg mest til bærbaren, da den jo er mindre og smart, hvis man skal have den med i, eksempelvis, toget.
Ergo er jeg meget i tvivl og prøver egentligt bare at finde nogle interessante tilbud på en god og effektiv computer - omend det er en bærbar eller stationær.

Brugbart svar (2)

Svar #10
05. januar 2006 af Casanova (Slettet)

Gik selv ned i en computer forretning. Ekspedienten sagde, at bærbar er fremtiden. Stationær holder ikke. Hvis du vil ha´den ultimative vil jeg anbefale den nye fra Mac. Den kan sit kram.

Svar #11
05. januar 2006 af Tissi (Slettet)

#2
Linket duer godt nok ikke mere pga. at tilbudet ikke længere kører, men hvis du ikke havde bemærket det, var der 3 års garanti på den - men kunne ellers aldrig finde på at købe en discount-computer, hvis der ingen garanti var på.

Jeg skal klart indrømme, at jeg ikke aner særlig meget om computere - blot nogle få generelle ting. Men én ting kan jeg da se i dit link, og det er, at skærmen er 14" - er den så ikke rimelig lille, når en almindelig bærbar er de 15"-17"?

Brugbart svar (2)

Svar #12
05. januar 2006 af nator (Slettet)

ehmm..nu skal du jo også spille spil..så Mac'en skal du ikke købe, medmindre du vil til at købe spil lavet til mac eller i gang med emulators.

men prøv at lave en liste over gode og dårlige ting ved at købe en bærbar. Så er du sikker på du ikke giver et par tusind ekstra for noget du ikke skal bruge.

Brugbart svar (2)

Svar #13
05. januar 2006 af Lemin (Slettet)

www.edbpriser.dk

Brugbart svar (2)

Svar #14
05. januar 2006 af danielruhmann (Slettet)

#12 Jeg kan kun give dig ret i, at det ville være lidt besværligt at have sin stationære computer med i toget:-)

Brugbart svar (2)

Svar #15
05. januar 2006 af Dominik Hasek (Slettet)

#13:
``Stationær holder ikke.'' Det afhænger sandelig da af hvad man skal bruge en computer til. Skal man have en kraftig computer, som kan foretage mange beregninger, så er en stationær klart at foretrække! Desuden er det også noget nemmere at reparere en stationær på egen hånd end en bærbar.

#14:
Du bliver nødt til at gøre dig klart, om det skal være en bærbar eller en stationær computer. Ellers kan vi jo ikke rådgive dig, hvilket vel er formålet med tråden.

Jo, en 14''-skærm er lille. Selv har jeg en 21''-skærm, hvilket måske lige er i overkanten for de fleste; mange finder en skærm på 17'' eller 19'' passende.

Svar #16
05. januar 2006 af Tissi (Slettet)

#16
Jeg har været inde og kigge på mange computere, men lidt svært, når man ikke forstår så meget af det, der står :)

Brugbart svar (2)

Svar #17
05. januar 2006 af Therackoo (Slettet)

#2 Nemlig! ;-D

Brugbart svar (2)

Svar #18
05. januar 2006 af IBM (Slettet)

#14: Det er ikke noget tilbud, og linket virker, men måske ikke uden FireFox, så her kommer et Explorer-link:

http://www.laptops.dk/product_info.php?products_id=596&osCsid=9f6db1f895e55aba51830f8c153b8a06

Desuden er 14" mere end rigeligt for en bærbar computer; du sidder jo lidt tættere på skærmen.

Brugbart svar (2)

Svar #19
05. januar 2006 af Therackoo (Slettet)

21" til en bærbar? Det kunne være sejt!

Brugbart svar (2)

Svar #20
05. januar 2006 af IBM (Slettet)

#22: Så er den vidst ikke så bærbar mere.

Forrige 1 2 Næste

Der er 35 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.