Historie

Middelalder

05. april 2006 af Eagle-Eye (Slettet)
Hej, Vi er igang med et projekt, hvor bl.a. middelalderen indgår. I den forbindelse har jeg fået til opgave at lede efter en ridder der angiveligt skulle have deltaget i en omfavnsrig pilgrimsrejse. Hans navn skulle være Casper Maach.

Jeg synes ikke det umiddelbart lyder som en normalt middelaldernavn - spørgsmålet er bare om han kan have været af adelig oprindelse.

//Eagle-Eye

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. april 2006 af Doven stræber (Slettet)

Jeg kan til dig orientering fortælle dig at du ikke er igang med et projekt hvor middelalderen indgår, du er igang med et projekt om global opvarmning.

Svar #2
05. april 2006 af Eagle-Eye (Slettet)

Jeg citerer hermed: "Jeg kan til dig orientering fortælle dig" - Detter grammatisk ukorrekt og mindsker dermed forståelsen.

Doven Stræber har tilsidesat sin medikament til hæmning af det svære hukommelsesdræbende enzym Acetylcholinesterase. (Dette er en joke)

Desuden er vi netop igang med en bredt projekt, som omhandler middelalderen i højeste grad. Forskellen på temperaturen fra dengang og til nu, har ændret sig kolosalt, og globalt. Casper Maach var en af de ajour-førende, som hævdede at vide til alt dette, før nogen andre.

Brugbart svar (0)

Svar #3
05. april 2006 af Doven stræber (Slettet)

dig=din

Brugbart svar (0)

Svar #4
05. april 2006 af Doven stræber (Slettet)

Og desunden ved jeg bedst selv hvad jeg fik tiden til at gå med under middelalderen. Jeg var travlt beskæftiget med at fremstille græsk ild.

Brugbart svar (0)

Svar #5
05. april 2006 af Doven stræber (Slettet)

Detter grammatisk ukorrekt

Svar #6
05. april 2006 af Eagle-Eye (Slettet)

Nej,

"detter" bliver brugt i mange sammenhænge, se bl.a. denne side: http://www.google.dk/search?hl=da&q=Detter&btnG=S%C3%B8g&meta=lr%3Dlang_da ... Her kan du se flere eksempler på det.

Derimod: "Jeg kan til dig orientering fortælle dig" er vildledende, grammatisk ukorrekt, og beviser dine lave "skills" til mobilering af dine fingre på computerens tastatur.

http://www.ibos.dk/raad/beskrivelser/maskinskrivningsprogram.htm

Held og Lykke! =P

Brugbart svar (0)

Svar #7
05. april 2006 af Doven stræber (Slettet)

http://www.google.dk/search?hl=da&q=dig&meta=lr%3Dlang_da

Brugbart svar (0)

Svar #8
05. april 2006 af Doven stræber (Slettet)

Hvem siger at det ikke var til Dansk Institut for Gymnasiepædagogik's orientering???

Svar #9
05. april 2006 af Eagle-Eye (Slettet)

Hvis dette er tilfælde, mangler du Apostrof S - så er den nemlig ikke så vildledende mere.

Svar #10
05. april 2006 af Eagle-Eye (Slettet)

Tilfælde = tilfældet!!

Brugbart svar (0)

Svar #11
05. april 2006 af Doven stræber (Slettet)

Hmm...
Vi bør hellere stoppe denne debat før du gør dig selv til grin endnu en gang...

Svar #12
05. april 2006 af Eagle-Eye (Slettet)

Omfavn = Omfang

Svar #13
05. april 2006 af Eagle-Eye (Slettet)

HAHAHA

Brugbart svar (0)

Svar #14
05. april 2006 af Doven stræber (Slettet)

Det var da alligevel en meget følsom pilgrimsrejse jeg deltog i, var det ik'?

Svar #15
05. april 2006 af Eagle-Eye (Slettet)

Ja, med omfavnsrig mener jeg at der forekom intim samværelse af mange forskellige former - dette vil jeg dog ikke komme nærmere ind på, da mange, hvis de sidder med mad, kan blive kvalt.
Om det var følsomt?, ja, få fat i en chairvoyant - spørg evt. efter Casper Maach, eller venner. Så må du jo give ham dit spørgsmål.

Svar #16
05. april 2006 af Eagle-Eye (Slettet)

Omfavnsrig, eller omfangsrig?.. Den var begge dele.. Er jeres gymnasie bagud?

Svar #17
05. april 2006 af Eagle-Eye (Slettet)

Dog vil jeg nævne, at fejlen i Chairvoyant, skyldes manglende "El" tast på keyboard

Svar #18
05. april 2006 af Eagle-Eye (Slettet)

LLLL =S

Svar #19
05. april 2006 af Eagle-Eye (Slettet)

Ja, ligesom i Michael Junkerdatters historie fra 998...

Brugbart svar (0)

Svar #20
05. april 2006 af Doven stræber (Slettet)

#17) He-he.
chairvoyant må jo så betyde stol-seer.

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 Næste

Der er 129 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.