Historie

årsopgave om bosnien

10. april 2006 af briinch (Slettet)
Jeg ville bare spørge om der evt. var nogen der har haft om Jugoslavien og/eller Bosnien. Som har lyst til at fortælle om deres viden omkring emnet.

Har virkelig brug for hjælp!

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. april 2006 af E=m*c^2 (Slettet)

Skal nok finde et eller andet til dig! Vi havde noget om det på gymnasiet!

kommer du eventuelt fra bosnien!

Brugbart svar (0)

Svar #2
10. april 2006 af E=m*c^2 (Slettet)

Er der noget du specielt skal bruge!

Svar #3
11. april 2006 af briinch (Slettet)



Mange tak !

Nej jeg er 100% dansker :)

altså det hele skal være refereret til "Jugoslavien" , Hvilken rolle havde bosnien-Hercegovina osv. ?

Men jeg kan bruge al hjælp.

Brugbart svar (0)

Svar #4
11. april 2006 af anne32 (Slettet)

Jeg er bosnier så du er velkommen til at spørge om noget.

Svar #5
11. april 2006 af briinch (Slettet)



Kender du noget historisk til bosnien ?

Brugbart svar (0)

Svar #6
14. april 2006 af E=m*c^2 (Slettet)

Jeg kommer også fra Bosnien Hercegovina.

Jeg kan scanne noget til dig og sende det til din email hvis du ikke har fået noget fra anne32 i forvejen.

Jeg har ikke været hjemme så derfor kunne jeg ikke have svaret.

Svar #7
15. april 2006 af briinch (Slettet)


[email protected]

anne32 har ikke svaret .
Så du må meget gerne sende noget til min mail E=m*c^2.

Tak .

Brugbart svar (0)

Svar #8
15. april 2006 af Beki (Slettet)

;D .. er også fra Bosnien..
Hjælper gerne (:

Svar #9
15. april 2006 af briinch (Slettet)



Skriv Endelig hvad Du ved Så :D

Brugbart svar (0)

Svar #10
15. april 2006 af Dr. MolBio (Slettet)

Du kan evt. læse bogen "Broen over Drina" som er skrevet af Ivo Andric. Den fik han nobelprisen for, og den beskriver Bosniens komplekse historie siden middelalderen.
Det er en forholdsvis kort roman, som beskriver historien, og kulturen på en god måde.

Held og lykke med opgaven.

Brugbart svar (0)

Svar #11
15. april 2006 af E=m*c^2 (Slettet)

Det her hjemmmesider brugte vi i forbindelse med Samfudsfagsundervisning.

Prøv at kigge på det her!

http://www.johnp.dk/Jugo/Kronologi/Kronologi1995.htm

http://www.um.dk/da/menu/Udenrigspolitik/LandeOgRegioner/Europa/VestligeBalkan/Baggrund/OploesningenAfJugoslavienOgKrigen199195/

http://www.folkedrab.dk/folkedrabene/bosnien/materiale/

http://www.diis.dk/sw17450.asp

http://www.leksikon.org/art.php?n=2895

http://www.leksikon.org/art.php?n=2567

http://da.wikipedia.org/wiki/Den_jugoslaviske_borgerkrig

http://da.wikipedia.org/wiki/Bosnien

http://www.danbos.dk/Bosnien.html

http://www.nato.int/docu/review/2004/issue4/danish/analysis.html


opgaver:

https://www.studieportalen.dk/opg/getungdomsopg.php?o=3089

https://www.studieportalen.dk/opg/getungdomsopg.php?o=4378

der burde være et klip: (video klip)
http://www.dr.dk/dril/samfund/klipsamling/folkedrab/ofre.asp


du kan muligvis låne en historie bog på biblioteket.

Jeg havde en der hed "Den nye verden 1945-2000" og den er skrevet af Carl-Johan Brydl & Harry Haue

den brugte vi i Historie timen på gymnasiet og der står meget som du muligvis kan bruge.



Brugbart svar (0)

Svar #12
15. april 2006 af E=m*c^2 (Slettet)

Prøv at kigge på det her!

http://www.johnp.dk/Jugo/Kronologi/Kronologi1995.htm

http://www.um.dk/da/menu/Udenrigspolitik/LandeOgRegioner/Europa/VestligeBalkan/Baggrund/OploesningenAfJugoslavienOgKrigen199195/

http://www.folkedrab.dk/folkedrabene/bosnien/materiale/

http://www.diis.dk/sw17450.asp

http://www.leksikon.org/art.php?n=2895

http://www.leksikon.org/art.php?n=2567

http://da.wikipedia.org/wiki/Den_jugoslaviske_borgerkrig

http://da.wikipedia.org/wiki/Bosnien

http://www.danbos.dk/Bosnien.html

http://www.nato.int/docu/review/2004/issue4/danish/analysis.html


opgaver:

https://www.studieportalen.dk/opg/getungdomsopg.php?o=3089

https://www.studieportalen.dk/opg/getungdomsopg.php?o=4378

der burde være et klip: (video klip)
http://www.dr.dk/dril/samfund/klipsamling/folkedrab/ofre.asp


du kan muligvis låne en historie bog på biblioteket.

Jeg havde en der hed "Den nye verden 1945-2000" og den er skrevet af Carl-Johan Brydl & Harry Haue

den brugte vi i Historie timen på gymnasiet og der står meget som du muligvis kan bruge.



Svar #13
15. april 2006 af briinch (Slettet)



aai tak for hjælpen :D

Skriv et svar til: årsopgave om bosnien

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.